Kanters BV is van alle markten thuis

Wij verzorgen alle agrarische werkzaamheden.

Over Kanters groep

De diverse Kanters bedrijven die in veel opzichten erg nauw met elkaar samenwerken beschikken over een uitgebreid machinepark, wagenpark en over werkmaterieel. Voor optimale bediening hiervan beschikken wij over ervaren machinisten, chauffeurs, monteurs en over productiepersoneel. Op het moment werken er ca. 15 medewerkers voor onze bedrijven.
Dit zijn overwegend medewerkers die in vaste dienst werkzaam zijn. Incidenteel maken wij gebruik van de diensten van oproepkrachten en medewerkers van collega-bedrijven.

Ook houdt Kanters bedrijven zich bezig met het opleiden van personeel via praktijkovereenkomsten met MBO-opleidingen. Dit heeft er toe geleid dat wij een erkend leerbedrijf zijn geworden.
Een leerling werkt in dit scenario 4 dagen per week in vaste dienst voor ons bedrijf en volgt daarnaast 1 dag per week klassikaal les op een opleidingsinstituut.
Door de vele verschillende projecten en werkzaamheden, die ieder op zich hun eigen vakbekwaamheidseisen met zich meebrengen, ligt er een enorme uitdaging voor deze leerlingen die zich hierdoor veel verschillende vaardigheden eigen kunnen maken en relevante ervaring kunnen opdoen.
Kanters bedrijven leidt primair medewerkers op voor inzet binnen het eigen bedrijf.

Door de wisselende werktijden, vooral in het loonwerk en mesttransport, ligt de lat erg hoog en wordt vooral tijdens piektijden in het seizoen veel inzet en betrokkenheid gevraagd.
Binnen het bedrijf heerst er een goed werksfeer en is er voldoende aandacht voor het creëren en onderhouden van de collegiale contacten.

Ben je gemotiveerd en vind je variabele werktijden acceptabel, dan nodigen we jou graag uit om te informeren naar een functie binnen ons bedrijf. Kijk hiervoor ook eens op ons onderdeel ‘vacatures’

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then