Transport

Ons bedrijf beschikt over diverse vrachtwagens, mesttanks, walking floors, opleggers voor goederenvervoer en kastenwagens. Hiermee worden verschillende soorten transport verzorgd. Kanters Transport is u graag van dienst in het vervoeren van dergelijke vrachten, zowel nationaal als internationaal. 

Ook ADR- en spoedzendingen behoren tot de mogelijkheden. Flexibiliteit en door-to-door leveringen garanderen een hoge kwaliteit van onze diensten.

Goederen transport

Kanters transportbedrijf vervoert uiteenloppende goederen naar verschillende bestemmingen zowel nationaal als internationaal. Onze vakmensen zijn gekwalificeerd en weten hoe om te gaan met uw lading. Natuurlijk regelen wij niet alleen het transport zelf maar ook alles wat daar omheen komt kijken.

Mest transport

Kanters mest transport beschikt over een aantal mesttankopleggers waarmee we de schakel zijn tussen afnemer en leverancier voor diverse soorten meststoffen. Onze voertuigen zijn uitgerust met weegsysteem, monsterapparatuur en AGR/GPS systeem.

Walkingfloor transport

Kanters beschikt over verschillende walkingfloor combinaties. Hoofdzakelijk worden deze ingezet voor het vervoer van vaste meststoffen. Uiteraard zijn de opleggers verzien van AGR/GPS. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then